Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Γνωρίστε την Χριστίνα

Η Χριστίνα, συγγραφέας της ιστορίας, "Κωδικός Αρχάγγελος" βρίσκεται σήμερα κοντά μας, για να μας μιλήσει για την ιστορία της. Βολευτείτε καλά στον καναπέ σας και πάμε να την απολαύσουμε!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

CMs2014, θα ήθελες να μας συστηθείς;

Με λένε Χριστίνα, είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο, κι έχουμε ένα σκυλάκι που το φωνάζουμε Boy. Η έκθεση ήταν το μάθημα που με δεν με βοήθησε να περάσω σε κάποια σχολή –είχα την χειρότερη βαθμολογία λόγω ορθογραφικών και τρόπου σκέψης. Μέχρι τα είκοσι εφτά, αγόραζα περιοδικά και έλυνα σταυρόλεξα- με παρακίνηση του άντρα μου πήρα το πρώτο μυθιστόρημα, κι από τότε έχω πάθος με τα βιβλία. Η συλλογή μεγαλώνει κάθε χρόνο κατά είκοσι με τριάντα βιβλία. Μπορώ να διαβάσω οτιδήποτε αρκεί να μου αρέσει ο τρόπος γραφής του συγγραφέα. Αν ξεκινήσω ένα βιβλίο, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει πάντα το ολοκληρώνω. Αν μου δανείσουν ένα βιβλίο, μόλις το τελειώσω, επειδή δένομαι με τους χαρακτήρες των ιστοριών, μόλις το επιστρέψω, το αγοράζω. Μια καλή ιστορία έχει τη δύναμη να με ταξιδέψει και να με γεμίσει συναισθήματα, κι αυτό το ταξίδι πρέπει να είναι μέλος στην βιβλιοθήκη  μου και με κάθε ευκαιρία να μου θυμίζει όσα ένιωθα όταν το διάβαζα.

Πότε ένιωσες για πρώτη φορά την ανάγκη να εκφραστείς γραπτώς;

Το 2011 ήταν δύσκολο. Η κρίση βάλτωνε την καθημερινότητα κι έπρεπε να βρω τρόπο διαφυγής. Ο κόσμος επηρεασμένος από την άσχημη κατάσταση που εξελίσσονταν στην χώρα -και είχε άμεσο αντίκτυπο στην ζωή του- άρχισε να αποκτά κακία. Θυμάμαι πως την μέρα που έγραψα τις πρώτες δέκα σελίδες, επιστρέφοντας στο σπίτι, είχα τόσο καλή διάθεση που χωρίς να το καταλάβω τη μετέφερα και στον άντρα μου. Θυμάμαι επίσης πως όταν εμπιστεύτηκα σε κάποιο κοντινό μου πρόσωπο ότι ξεκίνησα να γράφω με ειρωνεύτηκε… Ευτυχώς δεν κράτησα την άποψή του και συνέχισα.
Η μικροπρέπεια υπάρχει γύρω μας, γι αυτό προτιμώ να απασχολώ το μυαλό μου με την εξέλιξη μιας φανταστικής ιστορίας, παρά να αναλώνομαι με ασχήμιες που πολλές φορές δεν έχουν λύση.


Πόσο ρίσκο ήταν να αναρτήσεις στο Wattpad τη δουλειά σου;

Κανένα ρίσκο! 
Όμως θα αναφέρω το εξής: Έφτιαξα λογαριασμό στην εφαρμογή για να διαβάσω την συνέχεια του After, μιας και αργούσε να κυκλοφορήσει η συνέχεια. Παράλληλα είχα στείλει το πρώτο μέρος του Κωδικός Αρχάγγελος σε αρκετές εκδοτικές λαμβάνοντας ανά διαστήματα αρνητικές απαντήσεις. Πίστευα τόσο πολύ στον Κωδικό –κι ίσως βαθιά μέσα μου ήθελα να αποδείξω πως τα ορθογραφικά λάθη δεν έχουν σχέση με τον τρόπο σκέψης. 
Πίστευα πολύ, αλλά απογοητεύτηκα. 
Η γνώμη των εκδοτικών ήταν ΟΧΙ… και πόνεσε!
Ευτυχώς είχα ακόμα μια γνώμη…
Των αναγνωστών….
Τον Ιούλιο του 2014 ανέβασα στην εφαρμογή τα δύο πρώτα κεφάλαια του Ντέιμον, ενώ ύστερα από δύο μήνες μπήκα και έλεγξα. Είχα συνολικά 3 αστεράκια εκ των οποίων τα δύο ήταν δικά μου, κανένα μήνυμα-σχόλιο κι ελάχιστη επισκεψιμότητα. 
Η γνώμη των αναγνωστών επισφράγισε το ‘όχι’ των εκδοτικών. Δεν συνέχισα να ανεβάζω κεφάλαια, πάγωσα τον λογαριασμό και σταμάτησα την ιστορία του Λέιτον. Τον Μάιο του 2016, οι ιστορίες Κωδικός Αρχάγγελος παρέμεναν σε ένα αρχείο ναρκωμένες. Πέρασα στην εφαρμογή όλο βιβλίο του Ντέιμον –σαν επιπλέον μέθοδο αποθήκευσης… κι από το πρώτο σχόλιο που έλαβα, ήξερα πως έστω και για έναν αναγνώστη θα ανέβαζα και την ιστορία του Λιόν.

Κωδικός Αρχάγγελος, μίλησε μας λιγάκι για το έργο σου. Με τι ακριβώς έχει να κάνει το θέμα της ιστορίας;

Το κεντρικό θέμα του Κωδικός Αρχάγγελος είναι περιπέτεια, όμως το κάθε βιβλίο επικεντρώνεται στην σχέση των πρωταγωνιστών. Ως κυρίως άξονας είναι κακά αγόρια, με μπόλικες αδυναμίες, ναρκωτικά και όπλα, που αντιλαμβάνονται και δρουν διαφορετικά στον έρωτα. Οι ιστορίες έχουν κοινή αρχή, κατά την εξέλιξη σε κάποια σημεία συμπίπτουν μεταξύ τους, χωρίς να γίνονται επαναλήψεις, αλλά με σκοπό να συνδεθούν τα γεγονότα. Σκοπός μου είναι το Κωδικός Αρχάγγελος να αποτελείται από πέντε μέρη. Τα τέσσερα πρώτα έχουν επίλογο στο ίδιο σημείο: Την μέρα της κεντρικής μάχης. Στο πέμπτο βιβλίο, πέρα από την ερωτική ιστορία των πρωταγωνιστών θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά την εξέλιξη, καθώς επίσης θα ενωθούν οι κεντρικοί ήρωες για οριστεί το τελικό φινάλε.

Ομολογώ πως φοβόμουν να το ξεκινήσω διότι πολλές διάσημες ιστορίες με είχαν απογοητεύσει, αλλά από το πρώτο βιβλίο της τετραλογίας σου, ο αναγνώστης εθίζεται έτσι κι εγώ με το ζόρι σταμάτησα να διαβάζω. Τι το διαφορετικό πιστεύεις πως προσφέρουν οι ιστορίες σου και γιατί κρατάνε τον αναγνώστη;

Αγάπη...
Η ιστορία του Κωδικός Αρχάγγελος είναι η ψυχή μου. Κάθε μέρος της έχει γραφτεί ρουφώντας τις δυνάμεις μου, απασχολώντας στο απόλυτο το μυαλό μου, γεμίζοντας με διάφορα σενάρια τη σκέψη μου. Δεν γράφω προσπαθώντας να γεμίσω μια σελίδα με λέξεις... Απλά αποτυπώνω με λέξεις την ποικιλομορφία της αγάπης.
Δεν ξέρω αν αυτός ο λόγος διαφοροποιεί το Κ.Α από τις υπόλοιπες ιστορίες, όμως αυτό που έχω λάβει μέχρι τώρα είναι το εξής: Οι αναγνώστες εντάχτηκαν στην ‘Οικογένεια Ντέιμον’, τη μεγάλωσαν και πολλές φορές την αγαπούν περισσότερο από την δημιουργό τους.
Το Κωδικός Αρχάγγελος δεν είναι ένα διαφορετικό μυθιστόρημα, είναι απλά μια Οικογένεια.

Ντέιμον και Εύα. Εκείνος το κακό παιδί κι εκείνη... η κοπέλα που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί τα καπρίτσια του. Μίλησε μας λιγάκι παραπάνω για τους δύο αυτούς χαρακτήρες.

Ο Ντέιμον έχει αδυναμίες. Συνήθειες που πιστεύει πως γεμίζουν με νόημα την ζωή του. Δεν νιώθει τίποτα, δεν υποτάσσεται, και θα μπορούσε άνετα  να χαρακτηριστεί ως το-μεγαλύτερο-εγωιστικό-κάθαρμα. Η γοητεία, σε συνδυασμό με τον τρόπο που κινείται, του φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα -και πολλές γυναίκες πρόθυμες να ικανοποιήσουν το πλούσιο ‘εγώ’ του. Κι ενώ η προστασία της Εύας ξεκινάει ως παιχνίδι, με τον Ντέιμον έτοιμο να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη, στην πορεία όλα ανατρέπονται, κι ο συμμορίτης έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο εχθρό του… 
Το συναίσθημα.
Η Εύα, κόρη μαφιόζου που βρίσκεται στην φυλακή, έχει σβήσει το παρελθόν της και προσπαθεί να μείνει μακριά από καταστάσεις που τις θυμίζουν τον τρόπο ζωής του πατέρας της. Στο πρόσωπο του  Ντέιμον βλέπει όλα όσα δεν θέλει, μέσα σε ένα άψογα ελκυστικό περιτύλιγμα.   Μοιάζει εύκολη υπόθεση, αντιδρά αναμενόμενα, όμως συνεχίζει να αρνείται την επιβολή των κανόνων του... Από την άλλη πλευρά ο Ντέιμον ψάχνοντας τρόπους για να την βάλει στην ’Οικογένεια’  αφήνεται τόσο, μέχρι που η ψυχή του γεμίζει μόνο την αποδοχή της. 
Το πρώτο βιβλίο του Κ.Α Ντέιμον είναι κακογραμμένο, λείπουν πολλές πληροφορίες σε σχέση με τα επόμενα και το θεωρώ αρκετά αδύναμο. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να ολοκληρώσω το τρίτο μέρος και μόλις συμβεί θα αναρτηθεί ο Νέος Ντέιμον. 
*Η ιστορία θα περιέχει και την πλευρά του. Εκτός από την ιστορία του Ντέιμον και της Εύας, ο Κωδικός Αρχάγγελος συνεχίζεται με τρεις ακόμη ιστορίες. Πες μας δύο λόγια για την κάθε μία.

Στο δεύτερο μέρος κεντρικός ήρωας είναι ο Λιόν. Το λιοντάρι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στη ζωή του, στην πραγματικότητα θεωρεί ως περιττή λεπτομέρεια να συγκρατήσει ακόμα και το όνομα της εκάστοτε παρτενέρ του. Όλα θα αλλάξουν όταν αναγκαστεί να προστατέψει την Τζουλιέτ. Η Τζουλιέτ εκτός από αδερφή του Ντέιμον είναι η μόνη γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται για τύπους της κατηγορίας του. Θα τον ταλαιπωρήσει, θα την διεκδικήσει, θα τον προσβάλει, θα την ερωτευτεί.
 Ο Λιόν αδυνατώντας να διαχειριστεί αυτά που νιώθει, θα κάνει λάθει, θα πάρει λάθος αποφάσεις θα ξεφεύγει. 
Κάποιες φορές πρέπει να φτάσεις στον πάτο για να εκτιμήσεις τη ‘δική’ σου κορυφή…

Ο Λέιτον είναι ιδιάζουσα περίπτωση. 
Ένας δολοφόνος που εντάσσεται στην Οικογένεια, με μοναδικό σκοπό να ολοκληρώσει το χρέος του και να επιστρέψει στην φυλακή. Αν ο Ντέιμον ισχυρίζεται πως δεν νιώθει τίποτα, ο Λέιτον είναι εντελώς άδειος –και έχει συμβιβαστεί απόλυτα με αυτό. 
Από την άλλη πλευρά η Ροζαλίν αγαπάει την ζωή, την ελευθερία και βλέπει πάντα τη θετική πλευρά ακόμα κι αν πρέπει να την αποτυπώσει με σκούρο χρώμα. Θα τον εκνευρίσει, θα τον φτάσει στα άκρα και στο τέλος θα κερδίσει η Οικογένεια.

Ο Ραμον είναι ο λεγόμενος ‘Βραζιλιάνος’. Συναισθηματικός, ερωτεύσιμος και σε σχέση με τους προηγούμενος αποτελεί τον φλώρο της παρέας. Ασχολείται με επιδιορθώσεις αυτοκινήτων, κυλιέται σε γράσα, σέβεται τις γυναίκες στο μέγιστο και δεν χαρίζεται. Θα αντιμετωπίσει την Λουάν σαν άγγελο κι όχι ως μια φθηνή μπάρμπι, θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να αποδείξει πως είναι η εξαίρεση στον κανόνα… 
Μια εξαίρεση που ίσως καταστρέψει ο ίδιος.
  
Το Κωδικός Αρχάγγελος θα ολοκληρωθεί με την ιστορία της Λόρα, όμως δεν μπορώ να αναφέρω πολλά πράγματα πέρα από αυτά τα αυτά που ήδη γνωρίζετε. Η Λόρα αποτελεί μέλος της Οικογένειας Ντέιμον, και παρότι έχει ισχυρά πιστεύω θα τα προδώσει σκορπίζοντας τον θάνατο.


Πως αντέδρασες όταν είδες πως οι ιστορίες σου είχαν τόση απήχηση στο κοινό;

Από τον Μάιο μέχρι σήμερα, αφιερώνω πολύ χρόνο στην γραφή και διόρθωση του Λέιτον.  Είναι στιγμές που ξεχνάω να φάω, που σηκώνομαι από το γραφείο παρατηρώντας πως η τελευταία φορά που κοίταξα το ρολόι ήταν πέντε ώρες νωρίτερα, που νιώθω αφόρητη κούραση. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να κλείσω την εφαρμογή, να σταματήσω το γράψιμο, και να παγώσω τον Κωδικό.
Όμως ειλικρινά, όσο κι αν το έχω ανάγκη είναι αδύνατο να το κάνω. 
Αδύνατο να αφήσω την Οικογένεια χωρίς συνέχεια, αδύνατο να μείνω μακριά από αυτό που δημιούργησα αλλά πήρε ζωή από τους αναγνώστες, αδύνατο να τα παρατήσω. 
Χαίρομαι αφάνταστα όταν βλέπω οι αναγνώστες να δημιουργούν λίστες, Κωδικός Αρχάγγελος/Welcome to the Family ή κάτι παρόμοιο. 
Αρκεί ένα σχόλιο, να με κάνει να ανοίξω ξανά το laptop και να ολοκληρώσω το επόμενο κεφάλαιο.


Πιστεύεις πως υπάρχουν καλοί συγγραφείς στην εφαρμογή; Εσύ, εκτός από συγγραφέας, δηλώνεις και αναγνώστρια του Wattpad;

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν. Η εφαρμογή έχει εκατομμύρια χρήστες που διαβάζουν ιστορίες και επαινούν τους δημιουργούς με ποικίλους τρόπους. Προσωπικό μήνυμα/αστεράκι/σχόλιο/προώθηση ιστορίας. Θέλω όμως να πω την αλήθεια, μέχρι τώρα έχω ξεκινήσει τέσσερις τουλάχιστον ιστορίες που δεν έχω ολοκληρώσει –όχι γιατί δεν μου άρεσε η πλοκή ή ο τρόπος γραφής, αλλά γιατί πραγματικά δεν έχω χρόνο… Από τη στιγμή που άρχισα να ανεβάζω τα κεφάλαια του Λέιτον σταμάτησα ακόμα και να αγοράζω βιβλία, όταν κατάλαβα πως η σκέψη μου δεν ήταν σε αυτό που διάβαζα αλλά στην εξέλιξη του τρίτου μέρους Κωδικός Αρχάγγελος.


Θα σε ενδιέφερε ο δρόμος της έκδοσης; Πιστεύεις πως ο Κωδικός Αρχάγγελος, θα είχε απήχηση και εκτός εφαρμογής;
Ο δρόμος έκδοσης στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένους χρήστες. Λόγο κρίσης το ρίσκο για τις εκδοτικές είναι μεγάλο και σπάνια επενδύουν σε κάποιο νέο και άγνωστο δημιουργό.  Η πεπατημένη που ακολουθούν μπορεί να μην φέρει το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσαν αλλά σαν επιχειρήσεις διασφαλίζουν με κάθε τρόπο την ζημία. Στο εξωτερικό έγιναν επιτυχίες έργα που γράφτηκαν από απλούς ανθρώπους που δεν έφεραν κανένα τίτλο -πόσο μάλλον του συγγραφέα. Γυναίκες που ασχολούνταν με οικιακά,  απλές φοιτήτριες και τα λοιπά. Νομίζω πως η κρίση θα κάνει ένα σωστό ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς, και ίσως η καινούργια φουρνιά που αναλάβει να χτίσει νέα θεμέλια στην έκδοση ξετρυπώσει και κάποιες ιστορίες από το Wattpad. 
Όσο για την ‘απήχηση’: ναι, μπορεί να είχε το Κωδικός Αρχάγγελος, μπορεί και όχι… κανείς δεν ξέρει. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ο,τι κάνεις. Στείλε ένα μήνυμα στους αναγνώστες σου. 

Το Κωδικός Αρχάγγελος είναι πέντε έργα και παράλληλα μια μεγάλη ‘Οικογένεια’ που αποτελείται απ’ όλους όσους το διάβασαν. Ανήκει σε εσάς και συνεχίζει να υπάρχει χάρις εσάς.
Ευχαριστώ που διαρκώς την μεγαλώνετε.
Ευχαριστώ που αγαπάτε τον Κωδικό με τρέλα και χωρίς όρια, είμαι ευγνώμων που σας έχω δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι...
Εσείς γράφετε την ιστορία του, εσείς ευθύνεστε που συνεχίζει. Χωρίς εσάς, ο Λέιτον δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ, ενώ ο Ραμόν και η Λόρα θα υπήρχαν μόνο σαν σκέψη.
Σας ευχαριστώ πολύ, και κλείνοντας νιώθω απίστευτα περιφανή που η Νεκταρία Μαρκάκης,  μια κοπέλα με χιλιάδες οπαδούς και αναγνώστες, μετρώντας 17 έργα, διάβασε τον Κωδικό και μπήκε στην Οικογένεια μοιράζοντας απλόχερα και με κάθε τρόπο την αγάπη της. Τίμησε στο μέγιστο στην προσπάθειά μου, με αντάμειψε με σχόλια, αστεράκια, ένα εκπληκτικό αφιέρωμα, αλλά και με τον τρόπος της με παρακίνησε να συνεχίσω.
Όταν ένας άριστος μαθητής, λέει ‘μπράβο’ στην προσπάθεια του συμμαθητή του, η στιγμή είναι ανεκτίμητη –κι αυτό το μπράβο ποτέ δεν το είχα… Ευχαριστώ Νεκταρία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μία οικογένεια, ένας στόχος, πολλά πάθη. 
Ντέιμον, Λιόν, Λέιτον, Ραμόν.
Τέσσερις άντρες διαφορετικοί από τους άλλους. Δεν σηκώνουν πολλά πολλά, διεκδικούν με πάθος και δεν φοβούνται να γονατίσουν μπροστά σε ένα πράγμα μόνο: τον έρωτα. 
VMA: λίγοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα αρχικά. Κανείς έξω από την οικογένεια, δεν έχει ιδέα τι ακριβώς κάνουν τα μέλη της VMA. Συμμορίτες; Διακινητές ναρκωτικών; Επικίνδυνοι τύποι που τρομοκρατούν μόνο με την παρουσία τους; Τι ακριβώς είναι εν τέλει τα μέλη της VMA; 
Φυσικά δεν δεν πρόκειται να σας πω εγώ, αυτό θα το αφήσω να το ανακαλύψετε μόνοι σας διαβάζοντας αυτό που εγώ αποκαλώ ως πραγματικό εθιστικό ανάγνωσμα στο Wattpad…! 
Ομολογώ πως ξεκίνησα να διαβάζω αυτή τη σειρά ως μέρος μιας έρευνας που έπρεπε να κάνω για να πάρω συνέντευξη στη συγγραφέα. Μου την είχαν προτείνει αρκετοί αλλά επειδή οι περισσότερες δημοφιλής ιστορίες της εφαρμογής με είχαν απογοητεύσει, κάθε φορά ανέβαλλα να ρίξω μια ματιά στη δουλειά αυτή. Μέχρι που το επέβαλλα στον εαυτό μου εξαιτίας της συνέντευξης. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινάς την πρώτη ιστορία, εκείνη του Ντέιμον, καταλαβαίνεις πως είσαι αντιμέτωπος με κάτι διαφορετικό. Δεν είναι ρομαντικές ιστορίες. Δεν είναι ερωτικές ιστορίες. Δεν είναι περιπέτειες. Δεν είναι μυστηρίου. 
Είναι ΟΛΑ μαζί. 
Με χαρακτήρες που είναι λες κι έχουν βγει κατευθείαν από το Sons Of Anarchy, κολλάς αμέσως. Οι τέσσερις αυτοί τύποι δεν αστειεύονται. Οι τέσσερις προστατευόμενες τους, δεν είναι τα τυπικά κοριτσάκια της διπλανής πόρτας που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Μυστικά, σεξ, ερωτισμός που δεν σταματάει να υπάρχει σε κανένα κεφάλαιο, ένταση αλλά και κινηματογραφική βία, είναι μερικά από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τη σειρά Κωδικός Αρχάγγελος. Και μεταξύ μας τώρα... όσες από εσάς έχετε δει Sons of Anarchy κι έχετε λατρέψει τον Jax Teller (εγώ γι’ αυτόν το έβλεπα, το ομολογώ), σίγουρα θα λατρέψετε το Mood της σειράς Κωδικός Αρχάγγελος αλλά και τους πρωταγωνιστές τους. Σκοτεινοί τύποι που μπορούν τα βάλουν με τον ίδιο το διάβολο για να προστατέψουν αυτό που αγαπούν και θεωρούν δικό τους, οι τέσσερις άντρες που έχει δημιουργήσει η CMS2014, κατά κόσμον Χριστίνα, θα μπουν κάτω από το πετσί σας. 
Κωδικός Αρχάγγελος, λοιπόν. Μια τετραλογία (ως τώρα) που σε καθηλώνει, καλογραμμένη που μερικές διορθώσεις ΑΝΕΤΑ θα μπορούσε να φιγουράρει δίπλα σε παρόμοιες ιστορίες που έχουν κατακλύσει το Amazon πχ. Και γιατί όχι αντί να μεταφράζονται τέτοιου είδους ιστορίες από τα Αγγλικά, να μην έχουμε τις ιστορίες της Χριστίνας να τρελαίνουν τις γυναίκες που τους αρέσουν τα σκληρά αγόρια; 
Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, όσες αγαπάτε τα κακά αγόρια που δεν λογαριάζουν τίποτα, μπείτε στην προσωπική σελίδα της Χριστίνας στο wattpad και ξεκινήστε την ανάγνωση! 
https://www.wattpad.com/user/CMS2014

Προσοχή... οι ιστορίες περιέχουν σεξ και βία... μην πείτε ο,τι δεν σας προειδοποίησα! 

Συνέντευξη/Κριτική:
Νεκταρία Μαρκάκη

2 σχόλια:

  1. Υπέροχη συνέντευξη! Η ιστορία του Ντέιμον εμφανίστηκε τυχαία στην αρχική μου και λέω γιατί όχι ας την ξεκινήσω δεν έχω να χάσω κάτι! Ε αυτό ήταν... Παθιάστηκα σε μεγάλο βαθμό!Και φυσικά παρέμεινα πιστή στην ανάγνωση της ιστορίας του Λιόν και τώρα με τον Λέιτον (τον υπερλατρεύω σαν χαρακτήρα!!!!) Εύχομαι τα καλύτερα στην Χριστίνα και να έχει πάντα επιτυχίες και ποτέ να μην το βάζει κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα, είναι όμορφα να ανακαλύπτουμε και να αναδεικνύουμε τόσα ταλέντα του wattpad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname